Makaleler » Blog » Kajulu Dana Eti

Kajulu Dana Eti

Tava da ısıttığınız zeytin yağına dana etlerini koyalım.

Kuşbaşı doğranmış etleri orta ateşte kavurmaya başlayın.

Etler suyunu salacaktır saldığı suyu etler tekrar çekene kadar kavurmaya devam edin.

Suyunu çeken etlerin içine yeşil biber, soğan, sarımsak, köri ve kırmızı biberi ekleyip ürünler harman olana kadar biraz daha kavurmaya devam edin.

Pişen etlerin üzerine küp küp kestiğiniz ananası ve ŞENÖZ kaju fıstıklarını serpiştirip servisinizi yapabilirsinz.

Afiyet olsun....

 

TÜYO : Etler suyunu çektikten sonra çok yumuşamamışsa; etlerin üstüne gelecek kadar su ekleyin ve tencerenin kapağını kapatarak suyunu çekene kadar orta ısılı ocakta kaynatın. Etleriniz çok daha yumuşak olacaktır ;)

Yorumlar

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır